Voor vragen of aanbiedingen: kattetrap@xs4all.nl

 

NB: bij reactie wordt uw mailadres niet gepubliceerd op de site.

Reactie plaatsen

Reacties

A.K. Jansens
3 jaar geleden

Hi,

Onze kat is laatst ook overleden door een val in het water op het waardeiland. Op de locatie waar hij is verdronken zien we inderdaad geen kattentrapjes. Als we er een willen plaatsen kunnen jullie uitleggen hoe dat in zijn werk gaat? Ik hoor het graag.
Gr.

Aura

Margriet van Haasteren
3 jaar geleden

Beste mensen,
Zou dit ook helpen om mijn kat te leren van mijn balkon naar beneden te klauteren?

Met vriendelijke groet,
Margriet

Marc
3 jaar geleden

Ligt er maar net aan hoe hoog het water staat. ;-)
Ik zou geen klimtouw voor grote hoogten aanbevelen. Dan beter een kippenladder plaatsen.

Marieke
5 jaar geleden

Hoi Marc en Hildy,
Ik reageerde net op een berichtje op Nextdoor. Het zou fantastisch zijn als jullie kunnen kijken of er een trappertje gemaakt kan worden op de Roomburgerweg ter hoogte van nummer 10. Daar zit onze kat vaak aan de waterkant.

Marc
5 jaar geleden

Vandaag ons 50e trapje opgehangen! Op naar de 100!

kattetrap
5 jaar geleden

Zojuist een hele doos met wel 1000 Tie-Wraps ontvangen van KABELBINDERS.NL uit Losser. Zij waren enthousiast over ons initiatief en stuurden binnen een dag op eigen kosten deze lading.

Jacqueline Eckhardt
5 jaar geleden

Ben hier helemaal voor. Bij ons achter kunnen katten eruit komen (vanwege richel aan de onderkant vd beschoeiing) en lage steiger maar aan de overkant niet (bij de D. Nieuwenhuisln, begin straat). Misschien aan onze rechter en linkerkant een kattentrap? Doe graag mee! Laat maar weten als ik iets kan doen, heb nu al 2x een verdronken kat uit het water laten halen.

Hildy Holman
5 jaar geleden

Beste mensen, z.s.m. nemen we contact op. Achter welk adres zou het om plaatsing gaan? Dan kunnen we alvast de situatie bekijken en voor het best bruikbare kiezen.

Debbie van Haastrecht
5 jaar geleden

Dag Marc en Hildy, ik las jullie initiatief op Nextdoor. Wat een super mooi initiatief. Onze kat is (waarschijnlijk) ook verdronken 2 jaar geleden, net toen we op het Waardeiland kwamen wonen. Erg triest. Daarom ondersteun ik jullie initiatief van harte. Een plekje voor een trap aan onze kade/tuin is zeker bespreekbaar. En ook een financiele bijdrage. Stuur graag een reactie, dan kunnen we een afspraak maken. Groeten, Debbie van Haastrecht-Hoff

Marc
6 jaar geleden

Vandaag touw bij molen de Heesterboom in Leiden opgehaald. Prachtige zaagmolen, vriendelijke mensen en heeeel veel touw meegekregen. Ruim 85 meter!

Hildy
6 jaar geleden

Marc! Wat een mooie start van deze veelzeggende website! Vanuit de wens dat de katten die te water raken zichzelf kunnen redden , om zo veel dieren- en mensenleed te voorkomen, hoop ik dat velen net als wij aan de slag gaan! Niet moeilijk, maar wel doeltreffend! Graag denk en doe ik mee waar ik kan met het ontwikkelen van de materialen. Hildy

Marc
6 jaar geleden

de eerste versie staat on-line!

Maak jouw eigen website met JouwWeb